duminică, 9 septembrie 2012

10 ZILE DE ACTIVISM


                         ,,10 ZILE DE ACTIVISM” pentru a transforma în realitate obligația școlilor din România de a asigura tinerilor accesul la educație sexuală.

                     Contactând telefonic sau tete-a-tete, tinerele utilizatoare ale bibliotecii au răspuns  pozitiv.

                     Două zile au venit la bibliotecă: ALEXANDRA, CARMEN, ANCA, IRINA, eleve ale Liceului Teoretic Bratca. Am discutat despre tema respectivă, au citit cu atenție cerinețle și condițiile concursului, apoi fetele au hotărât că vor veni a doua zi cu decizia definitivă.

                    La întalnire a participat și prof. IOANA STURZ. Fiind responsabila Comisiei Diriginților a promis că o să transmită mesajul și colegilor, profesorii de liceu și o să le sugereze să acorde mai multă atenție acestui aspect educativ, -sensibil - e adevarat, dar uneori cu consecințe atât de grave (din cauza necunoașterii sau ignoranței).

                    A doua zi, Alexandra, Anca și Carmen au sosit pregatite pentru finalizarea proiectului. Au desenat, au colorat, au scris textul, apoi au postat pe Face-book.

                    Au intrat în concurs și asteaptă rezultatele finale, cu nerăbdare.

Important este faptul ca tinerele vor trasmite informații prețioase și colegilor liceeni, iar interesul pentru cunoașterea corectă va crește și, așa cum au postat ei pe Face-book : ,, E COOL SA FII INFORMAT! "
 
 
citesc cu aenție informațiile, cerințele concursului



se informează și pe Internet

 
 se lucrează la proiect
 

proiectul finalizat pentru postare





Un comentariu:

  1. Felicitari pentru blog si pentru activitatile pe care le desfasurati!

    http://bloguldebancuri.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere