marți, 10 martie 2015

IUBIRE, GINGĂŞIE, TANDREŢE, RECUNOŞTINŢĂ

            8 MARTIE, o zi splendidă de primăvară, cu soare generos, cald şi vesel, un dar minunat oferit de natură, celor mai preţuite, celor mai iubite fiinţe de pe Terra, dar şi iubire, admiraţie, bucurie, fericire, generozitate,puritate şi râs cristalin de copii. Tinerii voluntari din grupul GTL "Viitorul" Bratca: Florina, Cătălin, Sorana, Tabita, Cosmina, Cristina, Sara, David, Carmen, au acordat o atenţie specială acestei zile organizând o întâlnire  cu cei mici şi, împreună au pregătit în bibliotecă, o surpriză emoţionantă pentru mămici şi bunici: o felicitare cu dragoste incomensurabilă, cu preţuire infinită, cu admiraţie şi recunoştinţă fără margini.
             Copiii s-au bucurat de jocurile distractive cu lumânarea, cu baloanele, i-au entuziasmat surprizele  pe care le-au pregătit tinerii voluntari, au râs copios, dar, s-au şi relaxat cu suc şi dulciuri.         

               La finalul activităţii au aplaudat furtunos, cu chiote de bucurie, i-au îmbrăţişat şi le-au mulţumit prietenilor, mai mari, pentru cele două ore minunate petrecute împreună. Zâmbetele şi veselia celor mici au dat multă culoare, parfum şi lumină acestui început de primăvară.  










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu