vineri, 8 mai 2015

UN SCHIMB DE EXPERIENTA FRUCTUOS

       
              Tinerii voluntari din Bratca  au întâlnit, într-un schimb de experienţă, tineri din GLT-urile din vestul  ţării. Au fost trei zile bogate în activităţi atractive, dar şi distractive. Excursia la Peştera cu cristale  din Farcu, Roşia, i-a încântat prin frumuseţea  stalactitelor şi stalacmitelor,  iar peisajul pitoresc al zonei  i-a fascinat.      
               Cei mai îndrăzneţi, şi-au testat curajul  cu Tiroliana.  Ziua  a 3-a, de joacă, la care au participat copii de toate vârstele, a fost grozavă: cu multe jocuri interesante, antrenante, cu mingi, baloane şi multă, multă veselie.
                La despărţire, voluntarii au mulţumit D-nei Maria Pruteanu, secretara AGLT, D-nei Monica Toderiţă, preşedinta AGLT şi celor doi tineri traineri: Ana-Maria Bumbu şi  Cozmin Alexandru Andrioae

                Duminică, 03 mai, la bibliotecă, tinerii GLT " Viitoru" Bratca,  s-au întalnit  cu D-l Ton du Main, de la Euro Blue -  sponsorul  grupului. A fost un alt schimb, plăcut, de impresii, idei, realizări, planuri de viitor, dar, şi ocazia de a-i mulţumi D-lui Ton pentru finanţarea activităţilor.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu