miercuri, 17 august 2016

SPORT ŞI CULOARE; RELAXARE ÎN VACANŢĂ


 Şansa unei zile însorite  ne-a surâs, vineri, reuşind astfel să ne împlinim o dorinţă de vacanţă: desene pe asfalt şi întreceri sportive cu bicicleta, trotineta, penny board-ul.  De fapt, a fost, bucuria mişcării în natură, fericirea de a fi  împreună: copii, părinţi şi bunici.
Copiii prezenţi  ne-au  demonstrat  curajul   şi pasiunea lor în practicarea sportului cu bicicleta, cu trotineta, cu penny-board-ul, dar, şi talentul, răbdarea, şi imaginaţia la desen, la îmbinarea armonioasă a culorilor.
A fost o zi de relaxare, o zi a prieteniei şi a generozităţii, toţi patricipanţii fiind câştigători.

Le mulţumesc tuturor copiilor şi, în mod special, le mulţumesc lui: Ionut, designerul afişului, lui Dacian şi lui Raul tinerii voluntari,  Roxanei şi părinţilor care-şi susţin copiii şi-i încurajează să practice un sport, să iubească mişcarea în mijlocul naturii, sau  să-şi etaleze înclinaţiile artistice în desene vesele, cu mesaj optimist.












4 comentarii:

  1. Felicitari Luminita pentru activitatile frumoase pe care le organizezi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Afost frumos cat a durat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Afost frumos cat a durat!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi amintesc cu drag si acum de desenele mele pe asfalt din copilarei.Imi amintesc cu drag de profesorii care organizau aceste activitati..Amintirile frumoase sunt o bogatie pe care ni ti-o poate lua nimeni.Asadar LUMI draga tu faci parte din amintirile acestor copii si din copilaria lor .Acest lucru este nemaipomenit si neopretuit.

    RăspundețiȘtergere